Klizni pila Транспортирная ПИЛЬНАЯ INSTALACIJA. Patentiran nedostatak matematičkih mogućnosti. VELIKI opseg-ključ za preciznost. - VELIČINA JE VAŽNA!

Klizni pila Транспортирная ПИЛЬНАЯ INSTALACIJA. Patentiran nedostatak matematičkih mogućnosti. VELIKI opseg-ključ za preciznost. - VELIČINA

HRK 74.85

Od robe

Pronađite SVE POSTAVKE PILE bez ikakvih MATEMATIČKIH izračuna, nagađanja, pogreške ili otpada.Radi na корончатых kalupa митрах, dvostrukih митрах, jednu митрах i unutarnjim ili vanjskim uglovima.Jednostavan za korištenje, lako čitljiva, TOČNA 7 - inčni skala, izdržljiv 18 kalibar urezani nehrđajućeg čelika.Idealan za završne građevinske stolarije, podova, Rukohvate, vretena, palube i još mnogo toga!.Sawset-to je stolar kutomjer, koji je redizajniran, da bude kompatibilan sa bilo koji торцовочной pilom.Za razliku od standardnog транспортира, njegova vage su kalibrirani tako da vam postavke торцовочной pile apsolutno BEZ MATEMATIKE!Пильная instalacija obostrane s 2 velika lako čitljiv zaslonima, jedna za dvostruko митер, a druga za jednu митер.Pomoću ovog za korištenje jednostavnog alata i vaš T-spoj udubljenja potrebno je svega 2 jednostavna koraka pronaći apsolutno sve postavke pile pod bilo kojim kutom.Ovaj kutomjer s gravurama od nehrđajućeg čelika 18 kalibra idealan je kako za profesionalce, tako i za ljubitelje!Пильная instalacija isključuje nagađanja, pogreške i otpad.To vam štedi vrijeme i novac.On je isplativost sebe u prvi put kada ih koristite!.


Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.