AGIZIO Premium Christmas Ornament Storage Box with Lid - 3-inčni odjeljak za Spremnik za pohranu 64 Blagdanske dekoracije i božićni pribor - Suza i proziran (A)

AGIZIO Premium Christmas Ornament Storage Box with Lid - 3-inčni odjeljak za Spremnik za pohranu 64 Blagdanske dekoracije i božićni pribor

HRK 35.97

Od robe

♫ ♫ - -【Skladištenje ukras】Ove kutije pladanj ukras objedinjuju kompaktni užitak posude ukras sa snagom od kutije za pohranu.Držite ladice u svakom mirnom kutku ili pukotine, odvajajući ih između sobe i ormara, štedi puno prostora i organiziranjem ih u skladu sa vašim individualnim potrebama. ♫ ♫ - -【Pojedinih mjesta】Uredan mreže čine kutiju, tako da vaši vrijedni nakit čuvaju najsigurnije i organiziran način.Svaka ladica broji 16 трехдюймовых ukrasa—4 ladice kapaciteta 64—zaštićeni su od udaraca, ogrebotina i ogrebotina. ♫ ♫ - -【Robustan dizajn】Izrađene od trajnog materijala PP + PVC sa solidnim картонными umetcima, kutije za pohranu mogu izdržati nekoliko godina korištenja i zlouporabe.Svaki od njih stoji okomito, ne провисая i ne разрушаясь, tako da možete pohraniti ih, neovisno jedan od drugoga. ♫ ♫ - -【Ručke za nošenje】Ojačane bodom ručke s obje strane polica olakšavaju podizanje i transport.Jednostavno prenosite svoje ukrase iz sobe u sobu ili stepenicama. ♫ ♫ - -【Blagdansko raspoloženje】Fine božićne boje oživljavaju atmosferu i čine pakiranje odmor ugodan i radostan doživljaj.Dizajniran s svijetlim tonovima, on daje svoj odmor trezora i elegantan u isto vrijeme spektakularan pogled.


Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.