Lehoo Dvorac Posuđe Za djecu Dječji Pribor za Jelo, 6 kom. Dječje Sigurnosti Od Nehrđajućeg Čelika Dječje Vilica Žlica i Nož skup, Dječji Set Pribora za jelo, Dječje Sigurnosti Posuđe za bebe i djecu (Dinosaur) (srebro)

Lehoo Dvorac Posuđe Za djecu Dječji Pribor za Jelo, 6 kom. Dječje Sigurnosti Od Nehrđajućeg Čelika Dječje Vilica Žlica i Nož skup, Dječji

HRK 35.97

Od robe

[Uključuje] 6 kom set pribora za jelo za bebe, uključujući i 2 x noževa, 2 x vilica, 2 x žlice, idealna posuđe od nehrđajućeg čelika za djecu za djecu, koji su spremni da samostalno jesti, također je savršen za putovanja ili za kućnu uporabu. [Siguran set posuđa ZA DJECU] Izrađen je od čvrste hrane 304 nehrđajućeg čelika, sve to ne uzrokuje koroziju i ne sadrži BPA i lako se čisti (preporuča se oprati ručno). [EKSKLUZIVNI DIZAJN ZA DJECU] Posuđe za malu djecu vilice i žlice s ergonomskim dizajnom, tako da djeca mogu lako držati ih malim rukama.Zaobljene vilica, žlica i nož bez oštrih rubova sigurna za jelo vašeg djeteta. [POTICATI SAMOSTALNO HRANJENJE] vrijeme Je naučiti svoje dijete hraniti se!Korištenje tih vilica i žlica za samostalno hranjenje bebe će mu pomoći da lako jesti sami.Preporučuje se za djecu u dobi do 3 godine. [SLATKA ŽIVOTINJSKI UZORAK] Ova dječje posuđe od nehrđajućeg čelika s dragim likom dinosaura i bojom može privući pažnju djeteta, ovo je odlična alatka za malu djecu, za dječake i djevojčice, добавляющая smiješno element za svaki prijem hrane.


Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.