Set alata za završnu obradu vozila, Praktičan Automatski Skup alata za opće namjene za Profesionalnu uporabu za Vozila za RV za kamion(crvena)

Set alata za završnu obradu vozila, Praktičan Automatski Skup alata za opće namjene za Profesionalnu uporabu za Vozila za RV za kamion(crvena)

HRK 157.20

Od robe

Usvajanje ergonomski dizajn i mala težina s ruba pružaju više zgodan za upravljanje.Vrlo lako za nošenje i pohranu s malom veličinom, nije lako deformiraju, vrlo je izdržljiv za dugotrajno korištenje.Izrađen je od kvalitetnog materijala visoke trajnosti, lako može završiti brisanje, da se bojite automobil.Ovaj skup alata za automatsko brisanje ima 14 komada alata u različitim veličinama, zadovoljavaju vaše različite potrebe popraviti.Može se koristiti za rastavljanje автозвука, kao i ormare i kutije, koje je potrebno analizirati.Značajke : 1. Ovaj skup alata za automatsko brisanje ima 14 komada alata u različitim veličinama, zadovoljavaju vaše različite potrebe popraviti.2. Usvajanje ergonomski dizajn i mala težina s ruba osiguravaju ugodnije rukovanje.3. Izrađen je od kvalitetnog materijala visoke trajnosti, lako može završiti brisanje, da se bojite automobil.4. Mogu se koristiti za rastavljanje auto audio, baš kao ormara i kutija koje je potrebno analizirati.5. Vrlo je lagan za nošenje i pohranu s malom veličinom, nije lako da se deformirati, vrlo je izdržljiv za dugoročne koristi.Specifikacija : Tip деталя : Automatski alat za uklanjanje Materijal proizvoda : Najlon + mangana čelik + nehrđajući čelik + POMFunction : Rastaviti unutrašnju ploču, ploču s instrumentima i audio CD-a središnju zonu upravljanja vozila.Popis paketa : 11 x Vrana Plate1 x Отвертка2 x Čelična žica.


Osnovna svojstva

Item Type:
Auto Removal Tool
Product Material:
Nylon + Manganese Steel + Stainless Steel + POM
Function:
Disassemble the inner panel, instrument panel, and audio CD central control area of the car. 
Package List:
11 x Crow Plate :
1 x Screwdriver :
2 x Steel Wire :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.

Skup preciznih alata, 10 kom.
  • Svježe

Skup preciznih alata, 10 kom.

HRK 129.24

Garancija proizvođača ne može primijeniti.Sve naše napore na današnji dan su nas u jedan od najvećih svjetskih proizvođača brz alat s klijentima u više od 135 zemalja svijeta.Skup p