Set alata za završnu obradu vozila, Izdržljivog Automatski Skup alata za profesionalnu uporabu za kamione i za vozila za RV opće namjene(crvena)

Set alata za završnu obradu vozila, Izdržljivog Automatski Skup alata za profesionalnu uporabu za kamione i za vozila za RV opće namjene(crvena)

HRK 55.17

Od robe

Može se koristiti za rastavljanje автозвука, kao i ormare i kutije, koje je potrebno analizirati.Izrađen je od kvalitetnog materijala visoke trajnosti, lako može završiti brisanje, da se bojite automobil.Ovaj skup alata za automatsko brisanje ima 14 komada alata u različitim veličinama, zadovoljavaju vaše različite potrebe popraviti.Vrlo lako za nošenje i pohranu s malom veličinom, nije lako deformiraju, vrlo je izdržljiv za dugotrajno korištenje.Usvajanje ergonomski dizajn i mala težina s ruba pružaju više zgodan za upravljanje.Značajke : 1. Ovaj skup alata za automatsko brisanje ima 14 komada alata u različitim veličinama, zadovoljavaju vaše različite potrebe popraviti.2. Usvajanje ergonomski dizajn i mala težina s ruba osiguravaju ugodnije rukovanje.3. Izrađen je od kvalitetnog materijala visoke trajnosti, lako može završiti brisanje, da se bojite automobil.4. Mogu se koristiti za rastavljanje auto audio, baš kao ormara i kutija koje je potrebno analizirati.5. Vrlo je lagan za nošenje i pohranu s malom veličinom, nije lako da se deformirati, vrlo je izdržljiv za dugoročne koristi.Specifikacija : Tip деталя : Automatski alat za uklanjanje Materijal proizvoda : Najlon + mangana čelik + nehrđajući čelik + POMFunction : Rastaviti unutrašnju ploču, ploču s instrumentima i audio CD-a središnju zonu upravljanja vozila.Popis paketa : 11 x Vrana Plate1 x Отвертка2 x Čelična žica.


Osnovna svojstva

Item Type:
Auto Removal Tool
Product Material:
Nylon + Manganese Steel + Stainless Steel + POM
Function:
Disassemble the inner panel, instrument panel, and audio CD central control area of the car. 
Package List:
11 x Crow Plate :
1 x Screwdriver :
2 x Steel Wire :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.

Skup preciznih alata, 10 kom.
  • Svježe

Skup preciznih alata, 10 kom.

HRK 129.24

Garancija proizvođača ne može primijeniti.Sve naše napore na današnji dan su nas u jedan od najvećih svjetskih proizvođača brz alat s klijentima u više od 135 zemalja svijeta.Skup p