2 Paketa Ručnika Za Sušenje Kose, Dizajn Кроличьих Uši Ručnik Za Kosu s Gumbima, Super Впитывающая Brzo Suha Kapa za Kosu za sve Tipove kose i dužine (2 boje)

2 Paketa Ručnika Za Sušenje Kose, Dizajn Кроличьих Uši Ručnik Za Kosu s Gumbima, Super Впитывающая Brzo Suha Kapa za Kosu za sve Tipove

HRK 11.97

Od robe

【Materijal od mikrovlakana】Dobro upijanje vode, brzo sušenje.Smanjite prilikom duže upotrebe fena oštećenja kose.Štiti kosu od hrapavosti i završetaka. 【Mekana i udobna】je Mekan i lagan, više user-friendly, nego obične plahte, smanjuje oštećenje i завивание kose, držeći vrat suh i udoban. 【Dizajn gumb】Gumb i remen čvrsto uvezani na ručnik za kosu, ne brinite o скольжении ili капании.Možete ga koristiti u različitim situacijama tijekom maske za lice, kupanje, pranje lica i šminke. 【Izdržljiv i jednostavan za korištenje】Pojačana ivica nije lako puca.Nakon stotina kavu i ručnog pranja ručnik za kosu još uvijek se ne deformira.On je idealan za svakodnevnu upotrebu kod kuće ili na putu. 【Multiple Color】Paket od 2 suhe kape za kosu različitih boja, možete podijeliti sa svojom obitelji ili da koristite različite boje u zavisnosti od vašeg raspoloženja, pogodan za sve vrste kose.Značajke : 1.Upijanje vode više od 3 puta premašuje uobičajeno ručnik. 2.Jedinstveni sustav закрутки i petlje čini ručnici za kosu uvijek na mjestu.Možete sušiti kosu, čineći nešto drugo, bez nelagode ili oblozi glavu ručnikom. 3.Jak upijanje vode, suši kosu brže i štedi vaše vrijeme, suši ih na prirodan način štiti kosu od oštećenja električnim sušilom za kosu i minimizira завивание i lom kose.


Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.