JUSMAR Bike Reflector Set - Biciklističke govorio reflektori, crvene i bijele reflektirajuća naljepnice - Učinite vaš bicikl više do izražaja u svim smjerovima u mraku. Pogodan za žbice 14 i 15 kalibra (1,8-2,0 mm)

JUSMAR Bike Reflector Set - Biciklističke govorio reflektori, crvene i bijele reflektirajuća naljepnice - Učinite vaš bicikl više do izražaja

HRK 23.67

Od robe

???Reflektori će vas ili vaše djece više vidljiv za vozače u prometu tijekom vožnje biciklom.Budite u sigurnosti i budite primjećeni!. ????ZADOVOLJNI KUPCI - "ja SAM vrlo ih preporučujem svima koji brinu o vidljivosti, prilikom vožnje na biciklu" - "Oni su jednostavni za instalaciju i pomažu mi da se osjećaju sigurnosti tijekom vožnje bicikla" – "Reflektori izgledaju dobro, i oni su čvrsto sjede na спицах"????Osjećajte SE U VEĆOJ SIGURNOSTI, kada ste vi ili vaša djeca катаетесь biciklima u mraku.reflektori čine bicikli su vrlo vidljiv za vozače u sumrak i noću.Budite u sigurnosti i budite zapaženi na cesti tijekom vožnje biciklom!. ???? 100% ZADOVOLJSTVO I JAMSTVO za POVRAT NOVCA - ne morate brinuti o tome da vi ne volite svoju kupnju, kao i obećanje da ćemo 100% garancija povrata novca ako niste u potpunosti zadovoljni sa svojim kupnje.Bez pitanja!. ????MOŽETE LI STAVITI CIJENU NA SIGURNOST?Vi i vaša djeca nikada neće biti previše sigurna u tamnom prometu – jednostavno KLIKNITE DODAJ U KOŠARICU!.Komplet reflektora bicikla sadrži : ✅ 36шт защелкивающихся cjevasti reflektori za žbice kotača. - Značajno poboljšati bočnu vidljivost. ✅ 1 list crvenih reflektirajućih naljepnica, 9 crvenih reflektirajućih naljepnica - poboljšati vidljivost straga ✅ 1 list bijelih reflektirajućih naljepnica, 9 bijelih reflektirajućih naljepnica - Poboljšati vidljivost sprijeda Svaki radni list sadrži 9 super reflektirajućih naljepnica Odličan način da svoje bicikle sigurnije!.


Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.