Boca tople vode BORDSTRACT 500ml, Torba Grijače ruke Топления Mikrovalova za tople i hladne terapije i grijače nogu (smeđe boje)

Boca tople vode BORDSTRACT 500ml, Torba Grijače ruke Топления Mikrovalova za tople i hladne terapije i grijače nogu (smeđe boje)

HRK 111.90

Od robe

Hot & hladni oblog : Torba vode se može popuniti s oko 75% tople vode na 80 ° c, koja se može odmah koristiti za topli oblog ili toplinske terapije.Bocu s vodom i može se koristiti za hladne obloge, izravno koristiti hladnu vodu ili stavite ga na neko vrijeme u hladnjak.Prije uporabe obavezno ispustite višak zraka iz bočice.Drži vas zagrijati u roku od nekoliko sati : Boca i poklopac dizajniran za spremanje topline, kako bi se osigurala udobnost, vanjska izolacija oko 3 sata, unutrašnja izolacija ili izolacija kreveta može biti 4-8 sati.Meko sjedalo ravnomjerno distribuiraju toplinu i štite vas od pretjeranog zagrijavanja.On je savršen za to, da se ugrijemo svoj krevet.Zadržava toplinu i olakšanje boli : Гипертермия može ublažiti bol u tijelu, ubrzati cirkulaciju, ukloniti umor i bol, da mogu brzo ublažavanje bolova u tijelu.Učinkovito liječi bol u mišićima, menstrualnih grčeva, tijekom trudnoće, ili kao grijače za noge.Mikrovalnog grijanje : Torba za tople vode izrađen je od kvalitetnog silikona, mekan i izdržljiv, može izdržati niske i visoke temperature.Silikon torba sa toplom vodom može se zagrijavati u mikrovalnoj pećnici s punim hladnom vodom i nekoliko puta zagrijati.Savršen poklon : klasični gumeni topliji za krevet pruža udoban tkiva, blagi dodir i toplo toplo.To je nezamjenjiv zimi toplo alat za vas i vašu obitelj.Savršen poklon za rođendan ili praznik za prijatelje i obitelj, idealno za održavanje komfor noću, se može koristiti u uredu, kod kuće ili na putovanju.Postavke : Vrsta proizvoda : Torba za tople vode Materijal : silikon Veličina : Cca. 17x8 cm / 6.69 x 3.15 in Kapacitet proizvoda : 500 ml Funkcija : vrući oblog, ledeni oblog Upućivanje popis : 1 x torba za vodu 1 x torba za pohranu Napomena : 1. Ne dodajte kipuće vode izravno, po mogućnosti dodati 80°S vodom i držite ga na 3/4 puna. 2. Kada ga ne koristite, napravite ga u potpunosti suha i ispravno надутым, a zatim stavite na suho, hladno mjesto. 3. Ne ostanite blizu tijelu tijekom dugog vremena, da biste izbjegli opekline. 4. Stavljajući ga u mikrovalnoj pećnici, molimo vas, pobrinite se da je paket ispunjen hladnom ili mlakom vodom i vrijeme grijanja ne smije prelaziti 3 minuta, kako bi se izbjeglo jaz. 5. Ako u vrijeme grijanja se proširenje, odmah prestanite grijanje.Međutim, ne uključuju mikrovalna pećnica odmah. 6. Djeca, molimo koristite pod nadzorom odrasle osobe. 7. Punjenje boce grijanom vodom pojačava miris, a to može izazvati mučninu kod nekih ljudi.Prije korištenja bočice napunite čašu tople vode.U dobro zračenim prostorima i pustite da voda u vrećici da se potpuno ohladi.Ovaj postupak ponovite najmanje 5 puta, a miris je znatno će se smanjiti.


Osnovna svojstva

Item Type:
Hot Water Bag
Material:
Silicone
Size:
Approx. 17 x 8cm / 6.69 x 3.15in 
Product Capacity:
500ml
Function:
Hot compress, ice compress
Package List:
1 x Water Bag :
1 x Storage Bag :
Note:
1. Do not add boiling water directly, preferably add 80°C water and keep it 3/4 full. :
2. When not in use, make it fully dry and properly inflated, and then placed in a cool dry place. :
3. Do not stay close to the body for a long time to avoid scalding. :
4. When putting it into the microwave oven, please make sure that the bag is filled with cold or warm water and the heating time should not exceed 3 minutes to avoid bursting. :
5. If expansion occurs during heating, stop heating immediately. However, don't turn on the microwave immediately. :
6. Children please use under the supervision of adults. :
7. Filling a bottle with heated water amplifies the smell and this can make some people feel queasy.Before using the bottle, filling a bottle with hot water.In well-ventilated areas, and allow the water in the bag to cool completely.Repeat this process for at least 5 times and the odor will be significantly reduced :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.